Üretim Tesisleri

 

 

Soyyiğit Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., 500 den fazla ürün çeşidi grubuyla yurt içi ve yurtdışı pazarlara hizmet vermektedir.

Yıllık 32.000 ton toz gıda, 5.000 ton bulyon üretim kapasitesine sahip olan İstanbul Esenyurt’taki merkez fabrikada toplam 60.000 m² kapalı alanda, son teknolojiye sahip makine parkı ile üretim yapılmaktadır.

Ulusal ve uluslar arası zincir marketlere PL marka üretimi de yapan tesis, son teknoloji ve paslanmaz çelik makine parkıyla donatılmış olup, hijyen kurallarından hiç taviz vermeden GMP’ye ve kalite standartlarına uygun üretim yapmaktadır.

 

Edirne’de yer alan entegre yağ tesisi, günlük 500 ton tohum kırma, işleme, rafine ve şişeleme kapasitesine sahiptir.

 

İki şehirde 552 çalışana istihdam sağlayan Soyyiğit Group ISO 2020 verilerine göre ilk 500 şirket arasında yer almaktadır.

Önem verilen kriterler;

Hijyen: Üretim alanına girmeden önce, tüm personel sanitasyon bandından geçip, iş önlüklerini, galoş - bone giyinerek üretim girişine hazırlanacağı hijyen odası mevcuttur. Üretim ekipman ve personel hijyeni, periyodik alınan swap numuneleri ve mikrobiyolojik testlerle kontrol edilmektedir. Hijyen konulu uygulamalı eğitimler, personele ilgili yetkin kişilerce verilmektedir. Üretim alanları, laboratuarların zemin ve duvarları, gıda hijyenini sağlayacak epoksi ile kaplıdır. Üretim alanı temizlik personeli, üretim saatleri süresince de, endüstriyel temizlik makineleri ile temizliklerini sürdürmektedir.

Üretim Ekibi: Üretim - Kalite - Ar-Ge – Planlama şefliklerinden oluşan uzman kadro, özellikle gıda mühendisleri, kimyager ve gıda teknikerlerinden oluşmaktadır.

Makine ve Ekipman: Üretim; hammadde tartım, miks hazırlama ve paketleme bölümlerinden oluşmaktadır. Tüm ekipmanlar paslanmaz çelikten olup, paketleme otomatik makinelerde, el değmeden yapılmaktadır. Makineler; Alman, İspanyol, İtalyan ve yerli firmalardan alınmış olup, düşük gramajlılardan yüksek gramajlı ürünlere kadar her tip ürünü yüksek ürün kalitesi ile üretebilecek son teknoloji özelliklere sahiptir. Yatırımlarına her gün yenisi eklenen bulyon üretme tesisi, sektörde önde gelen kalite standartları ile üretim yapmaktadır.

Soyyiğit Group © 2013. Tüm Hakları Saklıdır. | Yasal Politika