Kalite Yönetimi


Soyyiğit Gıda San. Tic. Ltd. Şti  1960’lı yıllardan bu yana faaliyette olduğu sektörde, müşteri ihtiyaçlarını karşılayan ürünler geliştirerek, son teknolojiyi kullanarak, kalite ve hijyenden asla ödün vermeden müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlar. Firmanın sahip olduğu TSE ürün yeterlilik belgeleri, HELAL belgesi, ISO 22000 ve ISO 9000 belgeleri güvenilirliğin en önemli göstergeleridir.

ISO 22000:2005 Belgesi

ISO 22000 belgesi işletmenin gıda güvenliği şartlarına uyumunu göstermekte, ürünlerin tüm yaş ve tüketici gruplarınca güvenle tüketilebileceğini yansıtmaktadır.

Gıda Güvenliği sisteminin gerektirdiği şartların tümünü yerine getiren firmanın bünyesinde iki adet kalite laboratuarı bulunmaktadır. Bir laboratuvarda fiziksel ve kimyasal analizler, diğer laboratuarda mikrobiyolojik analizler yapılmaktadır. Burada hammadde ve ürünlerde rutubet tayini, tuz tayini, yağ tayini, pH ölçümü uzman personel tarafından gerçekleştirilmektedir. 

Yapılan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler sonucunda spesifikasyonlara uyan hammaddeler fabrikaya kabul edilebilir. Aynı şekilde bütün son ürünler de kalite planındaki tüm analizleri yapılıp, duyusal olarak uzman personel tarafından onaylandıktan sonra sevk edilebilmektedir.

Firmanın gıda güvenliği misyonu, ulusal ve uluslararası mevzuata uygun olarak ve müşterilerin talepleri doğrultusunda, her alanda sürekli gelişerek; hijyenik ve güvenli ürünler sunmaktır.

Gıda Emniyet Politikası

Tüketici ihtiyaçlarına yönelik üstün kaliteli ürünü sunmak için, hammaddeden başlayarak tüm süreç aşamalarında ve nihai üründe, tüketici sağlığını en ön planda tutarak ilgili yasa ve tüzüklere uymak.

Gıda güvenliği ile ilgili tüm tehlikeleri belirlemek ve kontrolü sağlamak.  Kendi konusunda eğitimli personel ile takım çalışmasına önem veren, bireysel ve grup başarılarının sürekli teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamak.

Sürekli iyileştirme ve geliştirme mantığı ile hareket edip, tüm çalışanlarına bunları aşılayan ve müşterilerin memnuniyetlerini en üst düzeyde karşılayan bir kurum olarak hizmet verme anlayışıdır.

ISO 9001:2015 Belgelendirmesi

ISO 9000 Sistemi firmanın tüketici ihtiyaçları ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak üretim ve sevkiyat yaptığının bir göstergesidir. Ürünlerin kalite üstünlüğü kuruluşun başarısının ve geleceğinin garantisidir.
Kalite, firmanın sonsuz çabası ve ortak hedefidir. Rekabet ortamında, ancak bu hedefle sürekli olarak daha iyiye gidilebilecektir.

Kalite Politikası

Modern gıda üretim teknolojisini kullanarak, faaliyet gösterilen toz gıda ve yağ üretimi sektöründe, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutarak, ürünlerin zamanında hijyenik ve kaliteli olarak üretip, kalite sistem şartlarına uyarak, sürekli iyileşme felsefesi ile tüm çalışanların katılımını sağlayan takım ruhu oluşturup, sektörün liderleri arasında olmak Soyyiğit ekibinin kalite politikasıdır.

Helal Belgelendirmesi

HELAL belgelendirmesi, işletmenin helal şartlarına uyumunun göstergesidir. İşletme bünyesinde alkol ve türevleri ile domuz ve türevi ürünler bulunmamaktadır. Soyyiğit Group  her yıl Helal kapsamında denetlenmektedir.

Helal Güvence Sistemi Uygulama Hedefleri


Modern gıda üretim teknolojisini kullanarak, faaliyet gösterdiği toz gıda ve yağ üretimi sektöründe, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutarak, ürünlerin zamanında hijyenik, kaliteli ve İslam fıkhına uygun olarak üretip, kalite sistem şartlarına uyarak, sürekli iyileşme felsefesi ile tüm çalışanların katılımını sağlayan bir takım ruhu oluşturup, sektörün liderleri arasında olmak Soyyiğit Group’un hedefleridir.

Soyyiğit Group © 2013. Tüm Hakları Saklıdır. | Yasal Politika