Kent Boringer, Hazır Kahve Piyasasında!

Geçtiğimiz kış, süt aromalı sıcak içecekler grubunda yenilenmeye giden Kent Boringer, 2012 kış sezonuna da hazır kahve çeşitleri ile giriş yapıyor. Nefis aromalı 3 in 1, şeker içermeyen 2 in 1 ve bol köpüklü Cappuccino; Kent Boringer’in yeni yıldızları olarak Eylül ayı itibariyle Türkiye’ye ve uluslar arası pazarlara sunuluyor.
 
Genel ürün gamı içerisinde özelleşmiş bir alana sahip olan tek içimlik sıcak içecekler, hitap ettiği kitle açısından da farklı bir noktada duruyor. Ev tüketimine ek olarak; öğrenciler ve ofis çalışanları için de pratikliğiyle tercih sebebi olan süt aromalı sıcak içecekler, soğuk havalarda içinizi ısıtacak keyifler vaad ediyor.
3 in 1, 2 in 1 ve cappuccino ile aynı ürün grubunda bulunan sıcak çikolata da, daha şekerli tatlardan hoşlanan tüketiciler için birebir! Klasik, karamelli ve çilekli olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan Kent Boringer Hot Chocolate, hiçbir rakibinde olmayan çeşitleriyle birbirinden farklı lezzetler sunuyor.
 
Kahve ve sıcak çikolata grubuna alternatif olarak, geleneksel içeceklerimizden salep de, yıllardır olduğu gibi bu sezon da sevilen tadını tüketicilerle buluşturuyor. 

Soyyiğit Group © 2013. Tüm Hakları Saklıdır. | Yasal Politika