Ar - Ge


Adını yurt içi ve yurtdışında geniş ürün yelpazesiyle günden güne arttırarak duyuran Soyyiğit Group’ta, farklı damak tatlarına  uygun formülasyon ve laboratuar denemeleri yapılmakta, mevcut ürünlerde kalite araştırma ve geliştirme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

Mevcut ürünlerdeki ar – ge çalışmalarına ek olarak; tüketici talepleri doğrultusunda ve dünyadaki sektörel yönelişlere uygun yeni ürünler geliştirilmekte ve sektörde farklılık yaratma misyonuyla hareket edilmektedir. Ürün grubunu eksiksiz hale getirerek müşteri taleplerinin eksiksiz karşılanması  ve en etkili çözümün sunulması şirket hedefleri arasındadır.

Kapsamlı mikrobiyoloji laboratuarlarında; hammadde ve son ürün mikrobiyolojik kontrolleri; yağ tayini, nem tayini, pH tayini, brix, kül, tuz tayini gibi analizler ile düzenli bir şekilde ürün kalite kontrolleri yapılmaktadır. Raf ömrü  test ekipmanı ile ürün raf ömrünü önceden tespit ederek ürün reçeteleri düzenlenmekte ve doğru ambalaj özellikleri belirlenmektedir. Tüm ürünlerin kullanıcı bakış açısı ile denenebileceği, profesyonel mutfak ekipmanları ile donatılmış bir demo mutfağı ve uzman şef bulunmaktadır.

Türk Gıda Kodeksi ve ülke regulasyonlarına uygun ürünler geliştirilmesini temel prensip olarak benimseyerek, müşterilerin hayatını kolaylaştıracak pratik yeni lezzetler sunumuna devam edilmektedir.
Soyyiğit Group © 2013. Tüm Hakları Saklıdır. | Yasal Politika