Home Page   -   Contact

Legal Policy


Gizlilik
İlke olarak, ziyaretçileri tarafından sitemize sunulan kişisel verileri (adınız, elektronik posta adresiniz, iş ve özel adresiniz ve telefon numaranız) üçüncü kişilere satılamaz, kiralanamaz ya da başka şekilde kullandırılamaz. Bu bilgiler, olası bir kullanım durumunda tarafımızdan size önceden bilgi verilmeden ve bilgileri sunarken sizin açık izniniz alınmadan hiç bir şekilde doğrudan pazarlama amacıyla kullanılmaz. 
Sizin izninizle bu bilgileri aşağıdaki amaçlar için kullanacaktır:
- Size basılı yayınlar ya da diğer yazışmalar göndermek
- Size elektronik posta ile basın bültenleri ya da bildirimler göndermek 
- Satın aldığınız malları ya da ödüllerinizi teslim etmek.

Kişisel bilgilere sadece yetkili personel veya bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan temsilcilerimiz erişebilirler. Kişileri açıklamadan, istatistiksel bilgileri (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, vb) sürekli gözden geçirme sürecimizin bir parçası olarak sitemizi iyileştirmek; genel olarak ürünlerimizin tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanır. Bu veriler sadece belirtilen amaç için kullanılabilir ve sizin izniniz alınmadan tek taraflı haberleşme amacıyla kullanılamaz.

Bu Gizlilik Politikası ile İlgili Onayınız
Web sitemizi kullanarak, sitenin bu alanında ilan edilen mevcut Gizlilik Politikamızın şartları ile mutabık kalınmıştır. Bu politikadaki şartlar konusunda mutabık değilseniz, lütfen bu sitede Kişisel Bilgilerinizi belirtmeyiniz.
Gizlilik Politikası doğrultusunda kişisel bilgilerinizin kullanılmasını veya Soyyiğit Group tarafından ürün ve/veya hizmetler hakkında bilgi almayı istemiyorsanız, üyeliğinizi sonlandırmak için bize ulaşabilirsiniz.

Kişisel Bilgilerin Toplanması 
Bu Gizlilik Politikasında kullanıldığı üzere, "Kişisel Bilgi"; ad, ev adresi, telefon numarası, kredi kartı bilgisi, rumuz ve e-posta adresi gibi teşhis edilebilecek kişisel bilgilerdir. Girmiş olduğunuz site, bu Kişisel Bilgi türlerinin bazılarını veya tümünü toplayabilir. Tarafımıza Kişisel Bilgi verdiğinizde, Gizlilik Politikasının şartları doğrultusunda tarafımızı bu bilgileri kullanmak konusunda yetkilendirmiş oluyorsunuz.

Toplanan Kişisel Bilgilerin Kullanımı
Bu web sitesinde Kişisel Bilgilerinizi kullandığınızda, bu tür bir bilgiyi, yalnızca toplanıldığı özel amaç doğrultusunda kullanılacaktır. ( Örneğin, çekilişe katılmak, numune gönderilmek amacıyla) Bu bilgiler ayrıca, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ürünlerimiz ve/veya hizmetlerimiz ile ilgili size bilgi ve/veya teklif göndermek amacıyla da kullanılabilir. İstediğiniz zaman, bu tür bir iletişimden vazgeçebilirsiniz. (Aşağıda "Bize Ulaşın" kısmına bakınız). 
Bazen Kişisel Bilgiler de dahil olmak üzere, web sitelerimizde topladığımız verilerin işlenmesi, analiz edilmesi için üçüncü şahısları devreye sokabiliriz. Bizden bir ürün veya hizmet sipariş ettiğiniz takdirde, söz konusu ürünün veya hizmetin teslimini sağlamak üzere tedarikçi firmalarla veya üçüncü şahıslarla Kişisel Bilgileriniz paylaşılabilir. Kişisel Bilgilerinizin, bu tedarikçi firmalarca ve diğer üçüncü şahıslarca kullanılmasına hiçbir şekilde izin verilmemektedir. 
Kişisel Bilgilerinizi, yasalar, arama emri, mahkeme celbi veya mahkeme emri ile gerekli olduğu takdirde resmi kurumlara ibraz edileceğini bildiririz. 
İş Profili oluşturduğunuzda, bildiğiniz kadarıyla vermiş olduğunuz bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğunu onaylar ve kabul edersiniz. İş Profilinizi oluştururken ya da başvuru sürecinde yanlış bilgiler verilmesi başvurunuzun reddine veya iptaline neden olacaktır.
Kişisel bilgilerinizi, veritabanı yönetiminde bize yardımcı olan şirketler gibi satıcılar ve hizmet sağlayıcılar ile paylaşabiliriz. Kişisel bilgilerinizin korunmasına yardımcı olmak için her türlü makul önlemi alacağız.  

Çocuklar İçin Gizlilik Politikası
Çocukların gizliliğine çok önem veriyoruz. Çocukların internet ve elektronik posta kullanmasının bilgilerin gizliliği ve güvenliğine ilişkin belirli endişelere neden olduğunun farkındayız.
18 yaşının altındaki bireylerden ebeveynlerinin izni olmaksızın, teşhis edilebilir kişisel bilgi toplama amacı güdülmemektedir. 
Müsaadeniz olmadan bu siteye ya da başka bir siteye kişisel bilgileri veya elektronik posta göndermemelerini sağlayarak çocuklarınızın mahremiyetini korumada bizlere yardımcı olunuz.
Ebeveynlerin, çocuklarından toplamış olduğumuz kimliklerinin tespitine olanak tanıyan bilgileri inceleme ve sildirme, bu bilgilerin daha sonradan toplanmasını reddetme hakkı vardır.

Bilgi Güvenliği 
Kişisel Bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için makul önlemler almaktayız. Tüm teşhis edilebilir kişisel bilgiler, izinsiz erişimi, değiştirmeyi veya kötüye kullanmayı önlemek amacıyla kısıtlı erişime tabidir. 
Soyyiğit Group’ a hizmet sağlayan ajanslarının veya yüklenicilerin, söz konusu bilgileri gizli tutmaları gerekmektedir ve gerçekleştirdikleri hizmetleri yerine getirmek dışında başka hiçbir amaçla bu bilgileri kullanmalarına müsaade edilmemektedir. 

Yasal / Gizlilik Politikamız
Bu siteye erişim sağlamakla, aşağıda belirtilen tüm şartlarımızı, koşullarımızı ve gizlilik politikalarımızı ve bu sitede başka şekilde verilmiş veya atıfta bulunulmuş hususları tanımış ve kabul etmiş olursunuz. Eğer bu anlaşmayı kabul etmiyorsanız, siteye erişim izniniz ve yetkiniz yoktur. Ayrıca, iş bu anlaşmayı dilediğimiz an ve dilediğimiz şekilde değiştirebileceğimizi ve bu anlaşmada yapılacak her türlü değişikliğin sitede yayınlanması ile derhal geçerli olacağını, siteye her girdiğinizde bu anlaşmayı yeniden gözden geçireceğinizi ve anlaşmada yapılan her türlü değişiklikten haberdar olup, kabul ettiğinizi de onaylarsınız. Aksi açıkça belirtilmedikçe, iş bu anlaşmanın sadece bu site ve çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerli olduğunu, çevrimdışı faaliyetlerimizi kapsamadığını da kabul etmiş olursunuz.
Size ait kişisel bilgileri ancak kendi isteğinizle vermeniz halinde bu sitede ya da bu site üzerinden topluyoruz. ( Örneğin; ziyaretçi sorularını ve biz, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkındaki yorumları yanıtlamak, elektronik haber bültenleri göndermek ve yarışma ve promosyonları kazananlarla irtibat kurmak için kimlik tespitine olanak tanıyan bilgileri toplanmaktadır.) 
İşbu gizlilik politikasında tanımlanan gizlilik standartlarımıza uymayı kabul etmiş olmaları halinde ancak hizmet tedarikçileri ile kişisel bilgileriniz paylaşılabilir.  
Bu siteye ya da bize elektronik posta ile gönderdiğiniz kişisel olmayan bilgiler, yazılar ve materyaller gizlilik çerçevesinde mütalaa edilmez. Böylesi bilgileri serbest olarak ve her türlü amaç için kullanmak ve çoğaltmak yetkisine sahibiz. Bilgilerde yer alan fikirleri, konseptleri, know-how ya da teknikleri, ürünlerin geliştirmesi, üretimi ve pazarlanması da dahil olmak üzere istediğimiz amaç doğrultusunda kullanmakta serbest olacağız. Bu siteye göndereceğiniz her türlü bilgi doğru olmalı, başkalarının haklarını ihlal etmemeli ve yasal olmalıdır.

Bu politikayı dilediğimiz an dilediğimiz şekilde değiştirebilir, yapılacak her türlü değişiklik sitede yayınlanması ile derhal geçerli olacaktır. Tarafımızca aksi açıkça belirtilmedikçe, bu politika sadece bu site ve çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerli olup çevrimdışı faaliyetlerimizi kapsamaz.

Bu sitede yer alan ya da site üzerinden sunulan tüm içerik, veri, yazılım, bilgi, ürünler ve hizmetler dahil ancak sınırlı olmamak üzere tüm materyallerin telif hakkı, marka, patent, ticari sır, diğer mülkiyet haklarıyla ve yasalarla korunmakta olup, açıkça yazılı izin alınmadıkça söz konusu materyallerin kullanımı kesinlikle yasaktır. 

Politikamızdaki Değişiklikler 
Soyyiğit Group' un, bu Gizlilik Politikasını değiştirme veya iptal etme her zaman hakkı saklıdır. 

Bize Ulaşın 
Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir görüş bildirmek, soru yöneltmek, Gizlilik Politikasının ihlali ile ilgili haber vermek isterseniz, …...............com adresine yazın. Aynı şekilde web sitelerimiz ile ilgili gizliliğinizi korumayı taahhüt etmektedir. Bu Gizlilik Politikası ile ilgili sorularınız, görüşleriniz veya kaygılarınız için bizimle bağlantı kurabilirsiniz.  

Bu Sitede Yer Alan Tüm Bilgiler Salt Müşteri Bilgilendirme Amaçlıdır. 
Soyyiğit Group © 2013. All Rights Reserved. | Legal Policy